More Activity

27 Profielboodschappen

 1. Conversatie bekijken
  Volgens mij een week of twee, maar het is al even geleden
 2. Conversatie bekijken
  Zijn in Nederland dan nog relatief groot hoor. Wel eens naar concerten geweest? Verkopen steevast wel zalen als Paradiso uit.

  Heb ze nog eens voor 100 man gezien op 40 meter van mijn huis, terwijl ze destijds misschien nog wel populairder waren dan nu. Was al naar hun concert in Haarlem geweest en zag opeens een briefje op het raam hangen "Sticky Fingers secret concert". Onaangekondigd dus, wat een geluk en wat een avond...
 3. Conversatie bekijken
  Heb de kans nog niet gehad echt uitgebreid te spelen - vrees dat dat in de kerstvakantie misschien eens lukt. Maar de eerste indruk is goed. Ze hebben de mogelijkheden vergroot en versimpeld - training geven is nu echt leuk. Je kan iedere dag drie sessies plannen. Ben nog niet erg ver geraakt, maar ten opzichte van mijn laatste FM(17) is het beter.

  Zal op alle computers wel draaien denk ik. Ik heb een vrij nieuwe, dus als je machine wat ouder is zal het wellicht wat trager gaan(kan je verhelpen door graphics op lager niveau te zetten en minder landen toe te voegen).
 4. Conversatie bekijken
  Ik ben ook geen gamer verder, maar Football Manager werkt met een platform dat Steam heet. Die code zal je wel per mail krijgen, die kan je in Steam invoeren en dan wordt 't spel geinstalleerd. Vrijdag is 't zover meen ik!
 5. Conversatie bekijken
  Ga lunchen of drankje bij stan en co/taphuys/Rijnlands of korenmarkt. Pak vooral ook de zijstraten in het centrum. Alle ketens en winkels zijn wel aanwezig.
 6. Conversatie bekijken
  Ik was amper zaad toen, maar kon me dat nog herinneren.
 7. Conversatie bekijken
  Die Goal van Luis Garcia vs Chelsea is onterecht goedgekeurd.
 8. Conversatie bekijken
  Ah vet. Ja ik luister ook niet per se een genre, ik vind de ene artiest gewoon vet en de andere weer niet. Toevallig zijn er echter wel veel rappers daartussen
 9. Conversatie bekijken
  Nee dat niet. Luister ook veel naar indie enzo. Sticky Fingers gaat bijvoorbeeld boven elke rapper in mijn ogen. Ongeveer de helft van wat ik luister is hiphop. Jij wel enkel hiphop?
 10. Conversatie bekijken
  Yup, dat is inderdaad te hopen. Via mijn buddies op Twitter die dicht bij de club staan kreeg ik dat doorgeseind. Net als ik al op 25/9 zo'n beetje wist dat Rodgers ontslagen zou worden, ongeacht het resultaat. Dus ik verwacht niemand anders dan Klopp haha.
Profielboodschappen 1 t/m 10 van 27
Pagina 1 van 3 123 LaatsteLaatste
Pagina 1 van 3 123 LaatsteLaatste
Over Kinggerrard

Basic Information

Leeftijd
34
Over Kinggerrard
Favoriete club(s):
Liverpool FC
Favoriete speler(s):
Steven Gerrard, Luis Garcia
Clubs:
liverpool

Statistieken


Totaal aantal berichten
Totaal aantal berichten
2.883
Berichten per dag
0,98
Profielboodschappen
Totaal aantal boodschappen
27
Meest recente boodschap
21 februari 2020 09:44
Aantal bedankjes
Aantal bedankjes
1.143
 • 1.091 bedankjes in 519 berichten
Tournament Stats
Tournaments Joined
0
Tournaments Won
0
Algemene informatie
Laatste activiteit
21 februari 2020 15:05
Aangemeld
16 februari 2012

1 Vriend

 1. Caelis Caelis is offline

  Goed is niet goed genoeg.

  Caelis
Vrienden 1 t/m 1 van 1