Tab Content
 • Harvey's schermafbeelding
  24 mei 2020, 16:19
  Harvey posted a visitor message on Yakovlev's profile
  Ja pro is idd overkill voor velen gok ik. Zelf vind ik iOS erg fijn en clean werken, maar denk dat het ook ligt aan waar je aan gewend bent. Voor het...
 • Harvey's schermafbeelding
  24 mei 2020, 00:17
  Harvey posted a visitor message on Peerk's profile
  Hahaha, ik vond het wel grappig om te zien dat uitgerekend jij met hem in discussie raakte. Oh die laatste reactie van hem, hahahaha.
 • Harvey's schermafbeelding
  14 mei 2020, 15:05
  Harvey posted a visitor message on Kevin's profile
  Haha nee snap ik, was meer in algemene zin. Klopt ja, kledingindustrie krijgt redelijk weinig aandacht, heeft even aandacht gehad, maar daarna is...
 • Harvey's schermafbeelding
  14 mei 2020, 14:35
  Harvey posted a visitor message on Kevin's profile
  Ja eens hoor, maar anderzijds draagt elke goede keuze bij aan een volgende stap en als we ons nu massaal op één probleem storten wordt dat sneller...
 • Harvey's schermafbeelding
  14 mei 2020, 13:00
  Harvey posted a visitor message on Kevin's profile
  Grotendeels eens, maar in principe kun je dat zeggen over elke consumentenkeuze: Koop enkel groene energie, koop enkel een elektrische auto, koop...
 • Harvey's schermafbeelding
  14 mei 2020, 12:23
  Harvey posted a visitor message on Kevin's profile
  Je klopt, al denk ik dat de kledingindustrie voor de armste landen op termijn wel een positievere impact heeft. Wel een industrie waar mooie kansen...
More Activity

669 Profielboodschappen

 1. Conversatie bekijken
  Dankjewel man, doet me goed.
 2. Conversatie bekijken
  Voor productiviteit lijkt mij de iPad Pro inderdaad geweldig. Hoewel, het werkt wel met een slimmed-down versie van Office365. Ben alleen een beetje bang dat het hele flinke overkill is naast mijn Surface Pro X.
  Ik denk toch dat ik aanvankelijk eens ga kijken voor de goedkoopste iPad, en mocht iPad OS mij een beetje bevallen, dan kunnen we wel natuurlijk verder kijken.
  Denk wel dat die Apple tablets op den duur de meeste laptops kunnen vervangen.
 3. Conversatie bekijken
  Misschien moet ik toch terugkomen op mijn woorden over Lloro van eerder.
 4. Conversatie bekijken
  Ik waardeer sowieso elke vorm van bewuste consumptie en vind het ook onredelijk om van iedereen een maximale inspanning op elk gebied te verwachten. Een beetje bewustzijn in de kledingbranche kan echter geen kwaad, omdat ik denk dat het veelal gewoon met onwetendheid te maken heeft. Of nouja natuurlijk weet men wel wat er speelt, maar ze staan er niet bewust bij stil omdat er niet zo'n sterk publiek debat over wordt gevoerd.

  Het is overigens niet zo dat ik mijn vrienden de les lees ofzo, moeten ze lekker zelf weten. Net als de mensen hier. Maar dat is wel hoe ik er naar kijk.
 5. Conversatie bekijken
  Is wel zo ja, maar feit is dat er in de kledingindustrie veel meer wordt weggekeken van de individuele verantwoordelijkheid om bewust te consumeren. Ik heb veel vrienden die geen vlees eten en zich voor van alles en nog wat inzetten, maar wel hun kleding kopen bij de Zara. Niet dat mensen echt niet bij ketens mogen winkelen ofzo, maar ik vind het gewoon onterecht dat ethiek nauwelijks een rol speelt in de betalingsbereidheid van mensen die doorgaans wel bewust consumeren.
 6. Conversatie bekijken
  Onze producten worden gebruikt (stalen herbruikbare containers) voor het vervoeren van onderdelen voor veel automerken en hun toeleverancies. Zelf ben ik bezig een project op te zetten voor de toelevering van onderdelen voor een BMW SUV in Zuid-Afrika.
 7. Conversatie bekijken
  Dat is precies wat ik probeerde te zeggen in het Kledingtopic. Ben echt van mening dat mensen met een redelijk salaris niet bij grote winkelketens zouden moeten kopen.
 8. Conversatie bekijken
  Klopt helaas. De alternatieven zijn echter nog zoveel slechter...
 9. Conversatie bekijken
  Mee eens hoor, kan me verder ook niet vinden in zijn woorden. Maar Lloro is de meest beroerde niet. Als je hem uitlegt waar zijn denkfouten zitten, dan is hij gerust bereid te luisteren. Daarnaast vond ik best uit zijn reacties te pikken waar hij wel op doelt (en schijnbaar jij ook), dus dan reageren op randzaken (bijv. zijn houding eerder of er een semantische discussie van maken) is bewust geen inhoud bieden en wel een beetje met gestrekt been ingaan. Hem onderuit halen op de vorm i.p.v. de inhoud. Toen Jack met een betere reactie (in dezelfde hoek) kwam, was men wel ineens bereid inhoudelijk er op in te gaan.
 10. Conversatie bekijken
  Ben je ijdel als je op terrassen zit? Of maakte je een grap?
Profielboodschappen 1 t/m 10 van 669
Pagina 1 van 67 1231151 ... LaatsteLaatste
Pagina 1 van 67 1231151 ... LaatsteLaatste
Over Harvey

Basic Information

Over Harvey
Clubs:
aagent

Statistieken


Totaal aantal berichten
Totaal aantal berichten
17.015
Berichten per dag
3,24
Profielboodschappen
Totaal aantal boodschappen
669
Meest recente boodschap
Vandaag 14:37
Aantal bedankjes
Aantal bedankjes
1.951
 • 5.637 bedankjes in 2.847 berichten
Tournament Stats
Tournaments Joined
0
Tournaments Won
0
Algemene informatie
Laatste activiteit
Vandaag 20:21
Aangemeld
15 januari 2006

Vrienden

Harvey heeft nog geen vrienden gemaakt