Tab Content
 • Kevin's schermafbeelding
  Gisteren, 22:53
  Waarom zou je in hemelsnaam een return spelen op neutraal gebied?
  2939 replies | 105972 view(s)
 • Kevin's schermafbeelding
  1 juni 2020, 20:24
  Kevin posted a visitor message on Harvey's profile
  Ik denk dat wij allebei sowieso wat minder emotioneel handelen dan de meeste mensen. Mijn vrienden die vandaag aanwezig waren, zijn dezelfde vrienden...
 • Kevin's schermafbeelding
  1 juni 2020, 20:01
  Kevin posted a visitor message on Harvey's profile
  Ik begrijp wat je bedoelt. Bij dit protest speelt echter wel het sterke sentiment dat donkere mensen zich ongehoord voelen en dat blanken zich...
 • Kevin's schermafbeelding
  1 juni 2020, 19:40
  Kevin posted a visitor message on Harvey's profile
  Ik ben het volledig met je eens, heb er ook niet zoveel aan toe te voegen omdat je het heel goed verwoord. Voor mij spelen zulke overwegingen ook...
 • Kevin's schermafbeelding
  31 mei 2020, 17:43
  Kevin posted a visitor message on Harvey's profile
  Ah dat is eigenlijk wel een goed punt. Ik moet zeggen dat ik ook gewoon een leek ben op dit gebied, en niet zo goed op de hoogte ben van alle...
 • Kevin's schermafbeelding
  31 mei 2020, 17:32
  Kevin posted a visitor message on Harvey's profile
  Nee ik bedoelde vooral economisch :D Uit jullie discussie in het topic werd duidelijk hoe fucking duur dergelijke stappen zouden zijn. Dat vind ik...
 • Kevin's schermafbeelding
  31 mei 2020, 17:15
  Kevin posted a visitor message on Harvey's profile
  Haha ja het lijkt mij natuurlijk ook gaaf, maar de offers zijn wel echt gigantisch.
 • Kevin's schermafbeelding
  31 mei 2020, 16:21
  Kevin posted a visitor message on Harvey's profile
  Open vraag. Persoonlijk vind ik dat het ruimteprogramma gericht zou moeten zijn op wetenschappelijk onderzoek en niet op vermaak van de massa.
 • Kevin's schermafbeelding
  26 mei 2020, 11:48
  Kevin posted a visitor message on Sam's profile
  Aii nice thanks
 • Kevin's schermafbeelding
  26 mei 2020, 11:46
  Kevin posted a visitor message on Sam's profile
  Hahahah ik vond het een fucking mooie quote. Trouwens even testen... Zie jij ook een custom opmaak op mijn profiel of is dat alleen zichtbaar voor...
 • Kevin's schermafbeelding
  26 mei 2020, 11:42
  Kevin posted a visitor message on Sam's profile
  Hahahaha nee ik was het met je eens bro. Voelde je je in de zeik genomen? Want dan haal ik dat onderschrift weg.
 • Kevin's schermafbeelding
  22 mei 2020, 16:24
  Kevin replied to a thread Excelsior nieuws Topic in SC Excelsior
  Zelfs het dak van AZ ziet er nog beter uit dan dit man.
  235 replies | 99331 view(s)
More Activity

728 Profielboodschappen

 1. Conversatie bekijken
  Begrijpelijk, het is ook een super complexe situatie. Probleem is alleen dat de kritiek dan van types als Bob en Wilders komt, duidelijk met andere intenties. Maar goed, zulke processen worden vaak heel erg gestuurd door emotie, terwijl ik het juist een gemiste kans vind dat er niet strategischer gehandeld wordt (hoe begrijpelijk de emotionele reactie ook is). Juist diegene die er niet zo ongenuanceerd instaan wekken sympathie aan beide kanten op en creŽren daarmee een brug naar beide partijen.

  Hoop gewoon dat de volgende stap een meer verbindende kan zijn, want ik lees gewoon alweer enorm veel extreme gedachtegangen en onbegrip overal. Er is natuurlijk ook veel ignorantie en juist de ignorante personen gebruiken dit (protesten zonder afstand, looting) brandstichting) als munitie en als reden om ze per definitie als dader te zien.
 2. Conversatie bekijken
  Ja begrijpelijk, al denk ik dat de kritiek beter van jou dan van Wilders afkomstig kan zijn. Daarnaast denk ik dat bij protesten correctie onderling erg belangrijk is en juist veel sympathie oproept en het punt alleen maar versterkt (zoals genoeg filmpjes rondgaan waarbij protestanten andere (ogenschijnlijke?) protestanten corrigeren). Daarnaast denk ik dat veel protestanten met goede intenties erg ontvankelijk zijn voor kritiek vanuit eigen kant (en diegene die dat niet zijn, hebben denk ik geen positieve invloed op het uiteindelijke doel).

  Ik vind het wel interessant dat je er anders instaat, maar vanuit mijn perspectief lijkt het juist dat het je jezelf daarmee beperkt omdat je in een morele spagaat zit, terwijl het voor mij voelt dat jij juist de aangewezen persoon bent om het aan de kaak te stellen. Het was dan ook meer aanmoedigend bedoeld, dan als kritiek. Daarom dat ik het ook uitlegde, omdat het al snel verkeerd over kan komen vanwege dat ik inging op vorm (=/inhoud) haha
 3. Conversatie bekijken
  Oh haha, totaal verkeerd begrepen dan.

  Ja daarom is het juist goed dat er commerciŽle partijen instappen, zodat het betaalt wordt door mensen die enthousiast zijn en bedrijven die van het wetenschappelijke onderzoek profiteren, naast enkel door de overheid. De vluchten waar NASA nu commerciŽle bedrijven voor inhuurt, zijn ook vele malen goedkoper dan toen NASA de vluchten zelf uitvoerde, dus het is een win-win, voor zowel overheden, bedrijven als particulieren.
 4. Conversatie bekijken
  Qua C02? Dat valt relatief best nog mee eigenlijk en er wordt hard gewerkt aan oplossingen daarvoor volgens mij. Daarnaast hoop ik dat we tegen die tijd toch wel al zover zijn, dat de uitstoot van die C02 niet erg meer is.

  Op andere vlakken (beschadiging van ozonlaag) en de uitstoot van wat andere stoffen vooral in de laag onder de ozonlaag maar boven ons normale luchtruim lijkt me een groter probleem. Ik neem aan dat daar in ieder geval veel rekening mee gehouden gaat worden (aangenomen dat SpaceX de race vooral gaat winnen), aangezien Elon Musk erg oprecht betrokken lijkt met het lot van de aarde (en zijn drang naar een mars-kolonisatie is daar eerder een gevolg van).
 5. Conversatie bekijken
  Begrijpelijk. Denk dat het doel van ruimtetoerisme ook (deels) moet zijn om kosten omlaag te brengen voor de ruimtevaart als wetenschap. Er zitten natuurlijk veel haken en ogen aan frequente ruimtevluchten (luchtvervuiling, ruimtevervuiling/-afval) en vast nog allerlei anderen, maar het levert ook weer fascinerende kansen op. Waarom ik er vooral op hoop is puur vanuit egoÔstische motieven overigens, lijkt me gewoon zo gaaf om ooit mee te maken, heb te weinig zicht op de gevolgen ervan.
 6. Conversatie bekijken
  Haha nice. Great minds...
 7. Conversatie bekijken
  Zie paars met groen en rood, echt prachtig.
 8. Conversatie bekijken
  neejoh lekker laten staan als je dat wilt, snap ook wel dat het schrikken is wanneer ik opeens serieus post.
 9. Conversatie bekijken
  Haha nee snap ik, was meer in algemene zin.

  Klopt ja, kledingindustrie krijgt redelijk weinig aandacht, heeft even aandacht gehad, maar daarna is de aandacht verlegd. In bijna elke industrie zie je ook mooie plannen en ontwikkelingen die de komende 5-10 jaar echt enorme impact gaan hebben, in de kledingindustrie helaas nog niet inderdaad. Erg zonde, want ik denk dat die ontwikkelingen het proces enorm versnellen. Bijvoorbeeld Tesla met elektrische auto's of beyond meat en impossible meat met vleesvervanging. Je moet een alternatief hebben dat in de buurt komt en het liefst zelfs op verschillende vlakken beter is (prijs, kwaliteit, vernieuwend etc). Als ik mijn stijl niet kon vinden bij ethische merken, zou ik ook veel meer naar niet ethische merken kijken, ook al besef ik hoe vies de industrie is. Hetzelfde met als de prijs 2, 3 of 4 keer hoger ligt voor verder dezelfde kwaliteit.
 10. Conversatie bekijken
  Ja eens hoor, maar anderzijds draagt elke goede keuze bij aan een volgende stap en als we ons nu massaal op ťťn probleem storten wordt dat sneller opgelost en kunnen we massaal over naar het andere. Het is zeker totaal uit balans, maar elke bewust positieve keuze is meegenomen imo.

  Daarom vind ik het ook hinderlijk als mensen zich moralistisch/superieur opstellen op het gebied van vlees, reizen, kleding of wat dan ook. Je kunt het zelf nooit perfect doen en daarnaast een beetje genieten van de leuke dingen in het leven, zonder heel welvarend te zijn en dan gaat er alsnog enorm veel tijd in zitten wat ook wel redelijk zonde is. Ben voorstander van informeren, maar niks van iemand verwachten. Alles wat iedereen bijdraagt is gewoon positief.
Profielboodschappen 1 t/m 10 van 728
Pagina 1 van 73 1231151 ... LaatsteLaatste
Pagina 1 van 73 1231151 ... LaatsteLaatste
Over Kevin

Basic Information

Geboortedatum
30 april 1996 (24)
Over Kevin
Woonplaats:
Amsterdam
Favoriete club(s):
Arsenal FC, US Palermo
Favoriete speler(s):
Francesco Totti
Clubs:
arsenal

Statistieken


Totaal aantal berichten
Totaal aantal berichten
11.436
Berichten per dag
3,31
Profielboodschappen
Totaal aantal boodschappen
728
Meest recente boodschap
1 juni 2020 20:19
Aantal bedankjes
Aantal bedankjes
11.610
 • 8.631 bedankjes in 3.620 berichten
Tournament Stats
Tournaments Joined
0
Tournaments Won
0
Algemene informatie
Laatste activiteit
Vandaag 13:50
Aangemeld
23 december 2010

4 Vrienden

 1. ASR10Totti ASR10Totti is offline

  De koning der Romeinen

  ASR10Totti
 2. J-Roc J-Roc is offline

  Microphone Assassin

  J-Roc
 3. Sam_Vitesse
Vrienden 1 t/m 3 van 4